ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Wij verzorgen voor onze klanten de elektrotechniek voor zowel woonhuizen als voor de utiliteitsbouw en de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan een verbouwing, nieuwbouw, een restauratie en onderhoud van een bestaande installatie. Van meterkast tot stopcontact.

NETWERK INSTALLATIES

We zijn omgeven door elektronische apparaten die met ons en met elkaar willen communiceren. Om deze communicatie te faciliteren ontwerpen en realiseren wij betrouwbare netwerkinstallaties voor woningen en bedrijfspanden. Wij verzorgen telefooninstallaties, netwerkbekabeling en patchkasten zodat alle apparaten en alle gebruikers elkaar moeiteloos kunnen bereiken.

 

BEVEILIGINGSINSTALLATIES

Om de beveiliging van uw woning op bedrijfspand te verhogen verzorgen wij complete beveiligingsinstallaties. Afhankelijk van uw behoeftes installeren wij alarmsystemen, toegangscontrole, brandmeldinstallaties en camera-installaties. Om de beveiligingsinstallaties aan de juiste eisen te laten voldoen werken we samen met enkele ondersteunende partners. Wilt u informatie over de mogelijkheden dan vertellen we u er graag meer over.

 

DUURZAME ELECTRO

Omdat wij geloven in de kansen die duurzaamheid – de zorg voor mens en milieu – biedt, kunnen wij u adviseren en inspireren over de verschillende duurzame elektro-oplossingen. U kunt hierbij denken aan het inzetten van LED-verlichting en het gebruik van zonnecollectoren. Wij verzorgen duurzamen installaties voor zowel particulieren als bedrijven.

 

 

© Copyright 2017 VDS Elektro powered by BackBone IT